Bouwbedrijf M. de Weert

Bouwbedrijf M. de Weert

Passie voor bouwen

Al vele jaren verbouwen, vernieuwen en renoveren we huizen en panden met veel plezier en inmiddels met veel ervaring. Wij hebben alle disciplines onder 1 dak; geen gedoe, geen ongemak.
Wij kunnen het ons goed voorstellen, het huis waarin al jaren gewoond wordt of net aangekocht is wilt u mooi, passend, ruimer of moderner maken.

Wij denken mee, gebruiken onze ervaring om advies te geven, goed te luisteren naar wensen en die te combineren met de mogelijkheden. We werken samen met alleen maar vakmensen die elkaar kunnen aanvullen en versterken. Bij ons krijgt u kwaliteit in goede verhouding samen gebracht, de planning en regie zijn dan ook in goede handen.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het leefbaar houden van de woonsituatie tijdens de verbouwing. Met een nette en beleefde manier van werken zal de bouwplaats ook altijd opgeruimd achter gelaten worden. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en te overleggen met ons. Dit kan zijn om bijvoorbeeld een aanpassing te maken of om ideeën toe te voegen waardoor we samen tot een mooi resultaat kunnen komen.

Eén contactpersoon gedurende het gehele traject
100% in eigen regie, dus geen extra onderaannemers
snelle doorlooptijd, geen andere projecten tussendoor

Onze klanten

Wij zijn trots op ons werk maar we zijn nog trotser op de waardering van onze klanten. Lees hier wat onze klanten vertellen over onze projecten.

Willem
Willem, Tongelre

Wij zijn heel erg tevreden met de aanbouw die Maarten en zijn team hebben neergezet. Goede vakmensen, duidelijke communicatie en nakomen van afspraken: top! Een klein bedrijf, maar daardoor echt betrokken bij hun projecten. Alles was bespreekbaar en elk probleem werd moeiteloos opgelost. Wij kunnen iedereen aanraden met Maarten in zee te gaan.

Bekijk het project
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 10 beoordelingen
Gratis adviesgesprek