Ruwbouw

Een sterke en stabiele basis

De plannen voor de bouw van een nieuwe woning of bedrijfspand beginnen vaak met de droom van het eindresultaat. De warmte en geborgenheid van uw nieuwe woonkamer. Dat uitkijkje over het groene achterland. De bedrijfsgroei die het nieuwe kantoorgebouw zal gaan faciliteren. De ruimte en het comfort dat het nieuwe pand u gaat bieden. Maar voordat die droom werkelijkheid kan worden, gaat er een heel traject aan vooraf. En moeten we beginnen met de basis. De fundering, een goede constructie, de muren, kortom: de ruwbouw.

Ervaren ruwbouw aannemer

Nadat de ideeën en wensen zijn omgezet tot concrete bouwtekeningen en de vergunningen zijn verleend, kan worden gestart met de ruwbouw. Ook in de fase van de ruwbouw, ook wel cascobouw genoemd, komen verschillende disciplines aan bod, waardoor het traject een goede planning vergt. Met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde als ruwbouw aannemer én uitvoerder, kunnen we u voorzien van gedegen advies. Over onder meer de materiaalkeuze, de samenstelling en draagkracht van de ondergrond waar we op gaan bouwen en over bijvoorbeeld isolatiemaatregelen. Tevens zorgen we voor een strakke en logische planning en zien we erop toe dat deze wordt nageleefd.

Een gestroomlijnd proces

Om het gehele ruwbouwtraject in goede banen te leiden, wordt er één vaste contactpersoon aangesteld om de planning en voortgang van de bouw te bewaken. Die contactpersoon neemt tevens het contact met andere partijen en toeleveranciers voor z’n rekening. Om de vaart in de bouw te houden, werken we met een vast team van vaklui die allen op elkaar ingespeeld zijn. Zij kennen elkaar en elkaars werkwijze, wat resulteert in een gestroomlijnd bouwproces en directe oplossing van eventuele issues. Zo zorgen we voor een soepel verlopende bouwperiode. Met als eindresultaat een robuuste basis; klaar voor een mooie afwerking.

Gaat uw gedroomde pand er dan eindelijk komen?

Wij verzorgen graag de ruwbouw van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Maar ook voor een hoogwaardige afwerking staan wij tot uw beschikking. Neemt u contact met ons op? Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 10 beoordelingen
Gratis adviesgesprek