(klein) Zakelijk

Verbouwen met minimaal verlies van bedrijfscontinuïteit

De zaken verlopen voorspoedig en uw bedrijf groeit. Deze stijgende lijn wilt u graag voort blijven zetten, maar uw pand blijkt die groei te belemmeren. Een verbouwing of verhuizing is noodzakelijk, maar dat stelt u het liefst zo lang mogelijk uit. Want hoeveel tijd bent u wel niet kwijt aan het organiseren en controleren? En wat betekent het voor de bedrijfscontinuïteit? Een herkenbaar schrikbeeld, dat niet uw realiteit hoeft te zijn. Bouwbedrijf M. de Weert neemt het gehele bouwtraject graag op zich; van plan, tot tekentafel en uiteindelijke oplevering. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Kantoorrenovatie, restauratie of aanbouw

Wilt u meer werkruimte creëren door middel van een aanbouw of uitbouw? Dient uw pand gemoderniseerd te worden op het gebied van isolatie, beglazing of (brand)veiligheid? Of vraagt uw monumentale bedrijfspand juist om een restauratie? Wat voor verbouwplannen u ook heeft, wij nemen u dit complexe traject graag uit handen. We adviseren u over de te verrichten werkzaamheden, maken een strakke planning en zien erop toe dat alle werkzaamheden volgens plan worden uitgevoerd. Daarbij houden we uiteraard volledig rekening met de planning van uw bedrijf. Hak- en boorwerkzaamheden gebeuren enkel op tijden dat u en uw klanten er geen hinder van ondervinden. De bouwplaats wordt te allen tijden netjes gehouden en inboedel en deuropeningen worden zorgvuldig afgedekt. Flexibiliteit, orde en netheid staan bij ons hoog in ’t vaandel.

Zakelijke nieuwbouw

Groeit uw bedrijf zo hard dat het pand bijna uit z’n voegen barst? Is er geen ruimte voor een aanbouw en staan er geen geschikte bedrijfspanden leeg? Dan kan nieuwbouw wellicht de juiste oplossing zijn. Zowel voor de ruwbouw als voor een hoogwaardige afwerking bent u bij Bouwbedrijf M. de Weert aan het juiste adres. Wij hebben alle disciplines in huis, decennialange ervaring en een vast team van professionals. Daarmee zorgen we voor een gestroomlijnd bouwtraject. En ontzorgen we u volledig, van begin tot eind.

Bent u er klaar voor?

Gaan we die verdere groei faciliteren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw bedrijfspand.

Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 10 beoordelingen
Gratis adviesgesprek