Aanbouw & uitbouw

Meer woongenot, hogere woningwaarde

Wanneer er behoefte is aan meer leef- of werkruimte, maar een verhuizing niet gewenst is, biedt het realiseren van een aanbouw of uitbouw uitkomst. Enkele vierkante meters extra vloeroppervlak kunnen al een enorm verschil maken. Zo kunt u een extra functie aan de ruimte geven, eindelijk die praktijkruimte aan huis openen, of uw woning transformeren tot een semi-bungalow. Een aanbouw of uitbouw levert dan ook niet alleen meer woongenot op, maar ook een verhoging van de waarde van het pand.

Uw aanbouw of uitbouw: van idee tot realisatie

Bij een complex traject zoals het bouwen van een aanbouw of uitbouw, heeft u behoefte aan een betrouwbare partner. Een partner die uw wensen begrijpt en uw belangen behartigt gedurende het hele proces. Daarom starten we het traject met een goed gesprek waarin we uw wensen, uw situatie en alle mogelijkheden gedetailleerd in kaart brengen. We geven graag onze professionele kijk op uw plan en voorzien u van gedegen advies. Besluit u met ons in zee te gaan, dan kunt u gedurende het hele bouwtraject rekenen op de deskundige en persoonlijke begeleiding van uw vaste contactpersoon binnen Bouwbedrijf M. de Weert. Dat is wel zo prettig.

 

 

Daarom kiest ook u voor Bouwbedrijf M. de Weert

Vanaf dag één werken we toe naar het eindresultaat dat u voor ogen heeft. Met ons team van professionals in diverse disciplines hebben we alle vakkennis in huis – van constructie tot afwerking – om tot de juiste oplossingen en afwerkingen te komen. En natuurlijk zorgen we voor een prettig verloop van de bouwperiode; zonder troep, zonder ongemakken, zonder onderbrekingen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand?

Of wilt u eens een kijkje nemen bij een van onze eerder gerealiseerde projecten? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Graag tot snel.

Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 10 beoordelingen
Gratis adviesgesprek