Restauratie

Specialistische kennis, secuur werk

Is uw bedrijf gevestigd in een monumentaal pand? Zijn de karakteristieke jaren ‘30 kenmerken van uw woning u dierbaar? Of heeft u een familiepand geërfd dat u in ere wilt herstellen? Dan staat u voor een grote uitdaging, die vraagt om specialistische kennis en secuur werk. De restauratie van een historisch pand is absoluut een vak apart. En al dertig jaar één van de specialiteiten van Bouwbedrijf M. de Weert.

Restauratie: traditionele materialen en technieken

Het uitgangspunt bij restauratie is het terugbrengen van het pand naar de oorspronkelijke staat. Om de historische uitstraling te behouden, werken we met traditionele materialen en technieken. Hier komt veel kennis en ambachtelijk werk bij kijken. We werken bij restauraties dan ook met een uiteenlopend team van zowel vakmensen met veertig jaar ervaring, als leerling restaurateurs. Een goede balans van kennis, jarenlange praktijkervaring en nieuwe inzichten dus. De liefde voor oude technieken en materialen en het zorgvuldig kunnen uitvoeren van precisiewerk is wat zij allen gemeen hebben.

 

 

Bouwbedrijf M. de Weert is een gespecialiseerd restauratiebedrijf

Als restauratiebedrijf is Bouwbedrijf M. de Weert inmiddels decennialang gespecialiseerd in het in ere herstellen van (monumentale) panden. Ook wanneer er jarenlang geen onderhoud is gepleegd aan het pand. Dankzij het vakmanschap van onze medewerkers en de mogelijkheden die onze eigen houtbewerkingsafdeling ons biedt, kunnen we elk detail reproduceren en in oorspronkelijke staat herstellen. Trots zijn we dan ook, dat we voor onze restauratiewerkzaamheden aan Villa Eikenoord in Eindhoven de ‘Henri van Abbeprijs’ hebben mogen ontvangen in 2016. Een mooie bekroning op ons werk.
 

 

Vraagt uw woning of bedrijfspand om secuur herstelwerk?

Wij begrijpen dat het pand u na aan het hart ligt. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eerder restauratiewerk van onze hand te komen bekijken. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 10 beoordelingen
Gratis adviesgesprek