Verbouwing

Van idee tot realisatie volledig ontzorgd

Of het nu gaat om een uitbreiding van uw woning of bedrijfspand, het wijzigen van de indeling of een volledige modernisatie; een verbouwing is een tijdrovend en kostbaar proces. Van het vormen van een concreet plan, tot het maken van een logische tijdsplanning en het inschakelen van de juiste vaklui; wij nemen u deze werkzaamheden graag uit handen.

Elke verbouwing vraagt om een gedegen plan

Hoe gaan we uw ideeën omvormen tot een concreet verbouwingsplan? Zijn er wellicht ideeën en oplossingen waar u zelf nog niet eerder aan heeft gedacht? Welke materialen kiezen we? Laten we eerst de stukadoor of eerst de vloerenlegger komen? En wat doen we met al dat bouwafval tijdens de verbouwing? Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. En dat u tijdens de gehele bouwperiode zo min mogelijk hinder ondervindt.

 

 

Alles onder één dak

Bouwbedrijf M. de Weert heeft alle disciplines onder één dak. Dat resulteert in een gestroomlijnde voortgang en hoge mate van continuïteit. Onze professionals werken vaak samen, kennen elkaars werkwijze en schakelen makkelijk met elkaar voor oplossingen. Bovendien kunt u gedurende het gehele verbouwingstraject rekenen op één vaste contactpersoon die het overzicht houdt en het totaalplaatje te allen tijde in beeld heeft. Goed persoonlijk contact en prettige communicatie staan hierbij aan de basis. Zo kunt u de verbouwing met een gerust hart loslaten.

 

 

Geeft u uw verbouwing ook graag uit handen?

Naast het realiseren van een mooi resultaat, zorgen wij er ook voor dat u na afloop terug kunt kijken op een prettige bouwperiode. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 10 beoordelingen
Gratis adviesgesprek